Köszönjük, hogy a mai délelőttöt velünk töltöttétek a Barabás Villában!

Egy jó hangulatú, családias összejövetelt szervezett az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, hogy közösen tudjuk megünnepelni az elmúlt 12 év sikertörténeteit. Szerettük volna megmutatni Nektek, hogy endometriózissal is lehet családot alapítani. A kilátogató szülők, szülő-jelöltek és gyerekek számára izgalmas előadásokat és játékos programokat szerveztünk.

Körmöndi Dóra, mentálhigiénés szakember jelölt a párkapcsolatot segítő kommunikációról beszélt.

A Dorcas Style előadásából megtudhattuk, hogy anyaként mire érdemes figyelni a ruhatárunk összeállításánál. A praktikum mellett, hogyan maradhatunk csinosak, nőiesek.

Horváth Anna neveléstudományi szakember kézműves programokkal várta a gyerekeket. Róla bővebben a Szárnyaló Valóság- Flyingreality facebookoldalon olvashattok.

Az arcfestést követően a Hahó Együttes mókás koncertjével zárult az esemény. Delfines, szivárványos ragyogó arcú gyermekek és szüleik is táncra perdültek a végén.

Az endometriózis nem pusztán küzdelem. Képes megadni a valahová tartozás jó érzését, az összefogás örömét. Számos lehetőségünk van jól lenni a diagnózisunk ellenére is. A mai nap azt mutatta meg számunkra, hogy igenis vannak történetek, amik hosszú évek, kemény munkájának eredményei. Megéri nem feladni, megéri újra és újra erőt gyűjteni, erőt meríteni. Mi, ma ebben az inspirációban szerettünk volna segíteni. Vannak endó-babák, akikért sokat küzdöttek, de végül megszülettek. Jövőre velünk tartsz Te is?

 

Az esemény támogatóinak köszönjük a részvételt!

Cibi, környezetbarát csomagolás

TritonLife csoport

Medical Healing Point Egészségközpont

CukorVilág

 

Az eseményen további résztvevői:

Deák Dóra, Dorcas Stlye, stílustanácsadás

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Nuance lunch&bar

Barabás Villa

Soós Krisztina, arcfestés

https://www.facebook.com/flyingreality/

 

 

Urbán Anikó és Bosev Edina előadásait online fogjuk megtartani rövidesen. Figyeljétek továbbra is oldalainkat! 🙂

 

wpChatIcon