Játék kiírás:

Nyerj egy ajándékutalványt Kormanik Andrea bőresztétához!

Hogy részt vehess a sorsoláson, Facebook-on írd meg kommentben, hogy melyik előadást várod a legjobban a budapesti világnap programjából.

A nyereményjáték 2023. március 29 – április 2. között tart, a sorsolás 2023. április 2–án lesz. A részletes nyereményjáték szabályzatot itt találod.

Facebook nyereményjáték szabályzat #kormanikandrea

A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező közvetlen hozzátartozói.

A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.
A részvétel nincs vásárláshoz kötve.
A nyereményjáték a Facebook felületén fut, 2023. március 29 – április 2. között.
A játékban való részvétel feltételei:
Facebook-on írd meg kommentben, hogy melyik előadást várod a legjobban a budapesti világnap programjából.
Egy Facebook felhasználótól egy kommentet fogadunk el érvényesként (továbbá egy követő egyszer nyerhet).
A játék lezártávál 1 nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2023. április 2-án. A nyertes nevét az Endometriózis Magyarország Facebook oldalán storyban tesszük közzé. A nyertes 1 db ajándékutalványt kap.

A nyertessel Facebook Messenger üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a sorsolástól számított 3 napon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2023. április 4-én 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.

Nyeremény: Ajándékutalvány Kormanik Andrea bőresztétához
A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.
A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.
Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a Facebook felületén érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit. Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.
A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.
A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.
A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.
A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.
Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.
A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

A játék szervezője: “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, a @endometriozismagyarorszag Facebook oldal tulajdonosa.

wpChatIcon