Nyereményjáték szabályzat

Játék kiírás:
Karácsonyi nyereményjáték.
Játssz velünk, hogy részt vehess a sorsolásunkon.

Írjátok meg nekünk a poszt alatt kommentben, hogy idén milyen karácsonyi menüt terveztek, és fontos-e számotokra, hogy az ünnepek alkalmával is odafigyeljetek az egészséges étkezésre?
Kommentben jelöljétek meg azt az ismerősötöket, akit szívesen látnátok az ünnepi asztal mellett!
Minden felületen (Endometriózis Magyarország Facebook oldal és Endometriózis Magyarország Insta oldalán) is 2-2 szerencsés nyertest sorsolunk majd ki. Minél többet kommentelsz, annál nagyobb esélyed van megnyerni a nyeremények egyikét.

A nyereményjáték 2021. december 13. – december 15. 23:59 között tart, a sorsolás 2021. december 16-án lesz. A nyertest külön üzenetben értesítjük.

A részletes nyereményjáték szabályzatot itt találod.

Instagram / Facebook nyereményjáték szabályzat
A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező közvetlen hozzátartozói.
· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.
· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.
· A nyereményjáték az Endometriózis Magyarország Facebook , illetve Instagram (@endometrizismagyarorszag) oldalán fut, 2021. december 13-15. között.
· A játékban való részvétel feltételei:
– Írjátok meg nekünk kommentben, hogy idén milyen karácsonyi menüt terveztek, és fontos-e számotokra, hogy az ünnepek alkalmával is odafigyeljetek az egészséges étkezésre?
– Kommentben jelöljétek meg azt az ismerősötöket, akit szívesen látnátok az ünnepi asztal mellett!
· A nevezési időszak lezárultával egy nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2021. december 16-án. A nyertes nevét az Endometriózis Magyarország Instagram oldalán és Instagram storyban, és az Endometriózis Magyarország Facebook oldalán tesszük közzé az Endometriózis Magyarország oldalán.
· A nyertessel Instagram/Facebook Direct Message üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a sorsolástól számított 2 napon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2021. december 18. 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.
· Nyeremény: 2 db La Pace – az otthon illata csomag

1 db L’Amore – sült alma illatú natúr testápolási csomag

1 db La Gioia – narancsos panettone illatú natúr testápolási csomag
· A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható. A játékhoz a nyereményeket a Dora Natura biztosította.
· A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.
· Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a játék szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit teljesítik. Nem vállalunk felelősséget azokért a kommentekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyanokért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a játékidőszak lezárulta után kaptunk meg.
· A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.
· A kommentek nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.
· A kommentek nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.
· A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.
· Jelen nyereményjátékot az Instagram illetve a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.
A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.
A játék szervezője: “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, a @endometriozismagyarorszag Instagram, Endometriózis Magyarország Facebook profil tulajdonosa.

 

wpChatIcon