Az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az egyetlen magyarországi hivatalos közhasznú civil szervezet, mely elkötelezett az endometriózissal küzdő nők támogatása iránt. Orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal, intézményekkel, szervezetekkel és alternatív terápiával foglalkozó szakértőkkel karöltve nyújtunk segítséget az endometriózissal küzdő nők számára. Elsődleges célunk az endometriozissal kapcsolatos figyelemfelhívás, annak érdekében, hogy mielőbb megfelelő, szakértő orvosokhoz kerüljenek az érintett nők. A hiteles tájékoztatással célunk a felmerülő tévhitek eloszlatása, a prevenció, az egészségtudatosságra nevelés, érzékenyítés és a tabuk ledöntése.

Csatlakozz te is virtuális futásunkhoz és hívd fel a figyelmet ismerőseid körében erre a betegségre! Fuss magadért és mások egészségéért!

Az esemény időpontja: 2020. július 1 – december 30.
Helyszín: a kedvenc pályád, vagy akár otthon, futópadon
Versenykategóriák: szabadtéri futás, futópad
Távok: 1km, 3km, 5km, 10km,
Nevezési díj: 3000 Ft
Díjazás: Minden teljesítőnek egyedi érem
A nevezési díj tartalma: A befizetett nevezési díjból csak az érem ára (1500 Ft) kerül levonásra, a fennmaradó teljes összeget az alapítvány kapja. Amennyiben az éremről is lemondasz (így az alapítvány a teljes összeget, 3000 Ft-ot kapja meg), jelezd ezt regisztrációkor.
A befizetett összegről számlát állít ki a Magyar Futósport Egyesület.
Az érem személyes átvetelére Budapesten van lehetőség.
(Ha a csomagküldő szolgáltatást választod, akkor a Magyar Posta, az Express One futárszolgálat, vagy kollégánk személyesen szállítja a számlázási címre. A kiszállítás, és csomagkezelés költsége 1500 Ft)
Az érmek kézbesítése a futás teljesítését követő két héten belül várható.

Amennyiben cégként szeretnél nevezni, jelezd a porkolabne.barbara@endometriozismagyarorszag.hu

NEVEZÉSHEZ KATTINTS IDE: https://www.futosport.hu/endometriozis-futas