Instagram nyereményjáték szabályzat

2021.03.17.

A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező közvetlen hozzátartozói.

· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.

· A nyereményjáték az Instagram felületén fut, 2021. Március 17- március 22. között.

· A játékban való részvétel feltételei:

o kövesd az @endometriozismagyarorszag Instagram oldalt;

o Tageld be egy vagy több barátodat a játékhoz kapcsolódó bejegyzés alatt hozzászólásban az @endometriozismagyarorszag Instagram oldalon!

· Egy Instagram felhasználótól egy nevezést (hozzászólást) fogadunk el érvényesként (továbbá egy felhasználó egyszer nyerhet).

· A nevezési időszak lezárultával egy nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2021. március 23-án. A nyertes nevét a játékhoz kapcsolódó bejegyzések leírásában tesszük közzé az Instagram oldalakon.

· A nyertessel Instagram Direct Message üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a sorsolástól számított 3 napon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2021. március 26.. 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.

· Nyeremény: 1 alkalmas Jóga a női ciklus tükrében – női egészséget támogató gyakorlás

· A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

· A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.

· Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek az Instagram felületén érkeznek, betartva az Instagram szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit. Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.

· A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.

· A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.

· Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

A játék szervezője: Együtt Könnyebb Női Egészségért alapítvány, a @endometriozismagyarorszag Instagram profil tulajdonosa.