Varga Katalin

Meddőségi mentálhigiénés szakember és segítő, lombikos anyuka.

CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A nehezített babavárás lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, lombikkezelésben résztvett, mára boldog anyuka. Okleveles mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató sors-társ.

Nem arról szeretnék beszámolni, hogy hogy figyeltem a lombik mellett a lelki háttérre, hanem, hogy hogy nem. És ennek mi lett az ára. Pont ezért gondolom, hogy nagyon fontos a nehéz, fájdalmas fizikai folyamatokat lelki segítséggel kísérni.

Velem “csak” beszélgetni tudsz. Meghallgatlak, figyelek rád, néha kérdezek. Összerakunk valamit együtt. Az eddigi beszélgetős tapasztalataim alapján sok közös szálat találunk.

Nem adok “jótanácsokat”, nem sürgetlek, nem írok elő semmit, nem beszéllek le semmiről és rá sem semmire. Nem mondom, hogy “ne görcsölj rá” és “engedd el” – vagy, legalábbis nem “úgy” mondom.

Aztán, ha egyáltalán nem tudod, merre indulj el a CsillagKuckóban választható módszerek között, együtt megkeressük a neked legmegfelelőbbet.
Általában egy első, jól kibeszélős és meghallgatós beszélgetést szoktak kérni a vendégek. Ha találkozunk, remélem, részese lehetek lelki megkönnyebbülésednek és tisztábban-látásodnak.
De a velem való találkozás nem kötelező. Ha tudod, mit szeretnél és tudsz választani a módszerek közül, az nagyon jó.

2 komoly szó-és érzet-ellenségünk van: stressz és félelem. Ezek oldása már elkezdődhet egy ilyen első beszélgetéssel, de komolyabban, mélyebben munkatársaim fognak ebben támogatni. Ki-ki a maga által felajánlott technikájával.

A megoldást te fogod megtalálni, mi “csak” hozzásegítünk.
Bővebben itt olvashatsz rólam.

A Módszerek rovatban leírom, hogy én miben tudok segíteni:
Segítő beszélgetés egy sorstárssal, a CsillagKuckó alapítójával

Várlak szeretettel és köszönöm a bizalmad.

Elérhetőségek:

Tel.: +36 30 9649 049

E-mail: info@csillagkucko.hu

www.vargakatalin.hu

CsillagKuckó Alternatív Termékenységi Központ