Dr. Valló Ágnes

Pszichoszomatikus belgyógyász, egészségfejlesztő mentálhigiénikus, természetgyógyász, életmódtanácsadó, terapeuta, párkapcsolati tanácsadó,  mediátor.

A Semmelweiss Orvostudományi Egyetem elvégzése után belgyógyászati osztályokon majd az alapellátásban csoportvezető főorvosként dolgoztam.

1993-ban nyitottam meg belgyógyászati-pszichoszomatikus magánrendelésemet, ahol a testi betegségek lelki hátterével foglalkozom, ezen belül is különösen érdekel a női egészség, termékenység problémaköre.

12 évig tanítottam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán élettant, kórélettant, belgyógyászatot, pszichoszomatikát, és egy kimondottan a női egészséggel foglalkozó tárgyat “Női test – női lélek” címmel.

A stressz testi lelki ártalmaival foglalkozom stresszoldó-stresszkezelő kurzusokat, tréningeket is tartok.  Ebben a témában több könyvem is megjelent, ezek közül a “Menedzsernők – menedzserfelelségek” a férfi-női eltérésekkel, a női stressz specifikumaival foglalkozik.

1996 óta vezetek személyiségfejlesztő csoportokat, kurzusokat, Nem hiszek egyetlen, „egyedül üdvözítő” terápiás vagy tréning módszerben, számos technikát tanultam (relaxáció, hipnózis, pszichodráma, NLP, családállítás, kognitív módszerek, vizualizáció). Ezek kombinációjával alakítom (alakítjuk) ki a szükségletnek legmegfelelőbb tanácsadó, tréning vagy kurzus módszereket.

Változó világunkban egyre több a stresszforrás, és nemcsak a munkahelyen, hanem a magánéletben is. Az évszázadokon át megszokott házasságmodell megrendült, és átmeneti korunkban mind a férfiak, mind a nők csak botladoznak a párkapcsolati problémák útvesztőiben. Sem a nőknek, sem a férfiaknak nem könnyű megtalálni a helyüket, hát még társukat. Nem könnyű társra találni – és talán még nehezebb megőrizni a boldogságot. Ebben (is) szeretnék segíteni a hozzám (hozzánk) fordulóknak. Párkapcsolati tanácsadással, mediációval, amit párommal dr. Szilágyi Zoltánnal együtt csinálunk.

Elérhetőségek:
www.medock.hu
www.valloagnes.hu
Email: medock.medock@gmail.com 
Tel:+36 30 981 6332