Fekete Ágnes

Női egészség tréner. Fókuszban az önismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése.

Éppen generatív grammatika vizsgára készültem egy doktori (Phd) képzés keretein belül, amikor eszembe villant Konfuciusz gondolata: válassz olyan munkát, amit nagyon szeretsz, hogy soha többé ne kelljen dolgoznod egy percet sem…
Ennek az lett a következménye, hogy pályát módosítottam… Azóta a körülöttem élő embereket segítem élettapasztalataimmal és tudásommal, hogy teljesebb, harmonikusabb, „egész-ségesebb” életet éljenek és kihozzák magukból a maximumot.
Mindig is foglalkoztatott, hogy vajon a genetikai adottságaink; az, hogy milyen családba születünk; a neveltetésünk és körülményeink; az életmódunk és a minket ért hatások mennyire határozzák meg, hogy mit tudunk kihozni az életünkből. Hiszem, hogy születésünk pillanatában mindannyian kapunk egy „belső hegyet”: csúcsának megmászása az életfeladatunk. Ennek tudatában értelmet nyernek azok a kihívások és akadályok (vagyis tanítások), melyekkel elkerülhetetlenül találkozunk személyes sorsunk beteljesítése során, a „csúcs”felé haladva.

15 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése, stb. témakörökben; 9 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Saját életemben is kipróbáltam és alkalmazom azokat a módszereket és technikákat, amelyeket tanítok.

Az évek során egyre több nő fordult hozzám különféle nőgyógyászati problémákkal – alternatív gyógymódokat keresve. Mivel a betegségek pszichoszomatikusak, azaz a lélek betegíti meg a testet, minden alkalommal felmerült, hogy vajon mi a gond a nőiesség megélésével. Az egyéni konzultációkból előbb két órás előadások, majd egy napos tréningek lettek, ahol intim hangulatban, tabuk nélkül foglalkozunk mindazzal, amivel „szükséges”, ha egy nő beteg lesz:
A NŐ helye a matriarchátus és a patriarchátus idején
A közös női fájdalomtest
Királynék legyünk vagy Királynők?
Istennők a női lélek mélyén: a Tiédet melyik uralja?
Milyen a viszonyunk a szeméremtestünkkel és a mellünkkel?
A nőiesség, a menstruáció, a szexualitás megélése
Mi áll az útjába annak, hogy átadjuk magunkat az örömnek?
Önbizalom erősítése
Régi kapcsolatokból maradt energetikai kötelékek oldása
A női nemi szervek és a bélrendszer kapcsolata
Belső szervek tornája
Csakraharmonizálás a hormonrendszer egyensúlyáért

Ha segítségedre lehetek életutad során, várlak programjaimra! Együtt többek lehetünk, mint külön-külön!

Elérhetőségek:

Honlap: http://www.feketeagnes.hu/

E-mail: info@feketeagnes.hu

Tel.: +36 20 355 7075