Nagy Judit

Coach, életvezetési tanácsadó, tréner.

Óvónénim mesélte, hogy amikor megkérdezték mi leszek, ha nagy leszek ezt válaszoltam:
„Valami nagy dolgot szeretnék csinálni!”

Nagy dolognak élem meg, hogy munkámmal hozzásegíthetek másokat ahhoz, hogy fejlődjenek, képesek legyenek változni, változtatni. Tegyenek önmagukért, felismerjék elakadásaik okát, feltérképezzék lehetőségeiket és képességeiket, és ha szükséges merjenek elengedni és másképp cselekedni. Rávezetem őket egyéni megoldásaikra, amit később tudatosan alkalmaznak különböző élethelyzeteikben.

Látni ügyfeleim arcán a sikerélményt, megélni velük együtt az elmozdulást, a változtatás eredményeit azt ahogyan újfajta hozzáállással és szemlélettel élik az életüket, szintén nagy dolog számomra.

Saját megéléseim, életem krízishelyzetei és sikerei, karrierváltásom útjának tapasztalatai alapján tudom, hogy egyebek mellett mekkora hit, akaraterő, kitartás, rugalmasság, nyitottság és bátorság kell, ahhoz, hogy képesek legyünk kilépni a komfortzónánkból, hogy ne a berögzött megszokásaink szerint cselekedjünk egy helyzetben, merjünk újfajta megoldásokhoz nyúlni, kísérletezni és ezáltal elérni azt a célt, amire vágyunk.

Ebben a folyamatban kísérem és támogatom a hozzám fordulókat irányított kérdésekkel és kreatív eszközökkel.
„Ha homokon sétálsz, az lelassítja a lépteid, de nem ugyanaz, mint derékig érő futóhomokban állni.”

Elérhetőségek:

Tel.: +36 30 368 2777

E-mail: nagyjudit1@gmail.com