Schreiber Katalin

Hormonegyensúly tanácsadó természetgyógyász.

2009-ben kezdtem személyes érintettségem révén foglalkozni nőgyógyászati problémákkal. Sajnos saját bőrömön tapasztaltam milyen érzés, mikor az ember első leletét kezében tartva szembenéz az endometriózissal vagy azzal, nem lehet gyermeke.

Először a nyugati orvoslás eszközeivel próbáltam meg felvenni a harcot a betegséggel, mert úgy nőttem fel, ha az ember beteg, majd az orvos meggyógyítja, és ha van valami, ami a testemben nem oda való, azt ki kell vágni!!

Hosszas küzdelem után be kellett látnom, hogy ez nem teljesen így van! A jó orvos nagyon fontos, de önmagában kevés. Létezik egy nagyobb erő vagy egység, amibe bele kellett helyeznem magam és betegségemet, egy sokkal komplexebb látásmód, ami teljesen megváltoztatta az életemet.
Ez nem más, mint a test, és a lélek egysége. Ha ez a két dolog harmóniában van egymással, akkor a világunkban minden rendben van. Azonban hogy ezt ki hogyan tudja megvalósítani, az teljesen egyéni és életünk legnagyobb kihívása a mai világban!

Összességében úgy gondolom, hogy bár minden betegség, probléma, ami az oldalamon szerepel különböző, mégis egy tőről fakad. A test oldaláról megközelítve egy hormonális egyensúlyvesztésből, mely stádiumtól függően kizárólag természetes hatóanyagokkal, vagy az orvosi kezelést kiegészítve, annak mellékhatásait enyhítve helyreállítható vagy javítható. A nehezebb mégis a lélek oldala, mert az ott keletkezett sérülések egy életre belénk égnek és a tudatalattink oly mélyre rejtheti, hogy sokszor még a létezéséről sem tudunk.

Egyetlen dolog vezérelt, amikor a jogi pályám mellett a nők és férfiak hormonális egyensúlyzavaraival kezdtem foglalkozni, hogy hiszem, saját tapasztalatom alapján, van megoldás! Bármilyen hosszú legyen is az út, amit be kell járni, ha valakinél csak annyit segíthetek, hogy ezt lerövidítem vagy részese lehetek a gyógyulása csodájának, akkor volt értelme annak a rengeteg megtapasztalásnak, jónak és rossznak egyaránt, aminek részese voltam.

„Az út is lépésről-lépésre halad, nem juthatsz egyetlen ugrással az elejéről a végére. Hacsak nem akarod kitörni a nyakad…Hidd el Vigo, a jó vadásznak elég, ha csak a következő lépést látja, mert nem kell megosztania a figyelmét. Ha azt megteszed, megviláglik majd a következő. Lépésről lépésre… Így nem tévedsz el és eljutsz oda, ahol dolgod van!”
(A sebesült király)

Eléhetőségek:

Tel.: +36 20 912 4748

E-mail: hormontanacsado@gmail.com

Honlap: www.hormontanacsado.hu
www.facebook.com/hormonegyensul