Zádrovich Aliz

Szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta.

Mélyen hiszek abban, hogy az önismeret és a gyógyulás az önmagunkkal – az érzéseinkkel, a testi és lelki folyamatainkkal – való találkozással kezdődik. A szomatodráma játékokban és a szomatodráma alapú egyéni konzultációkon találkozunk, beszélgetünk, ismerkedünk különböző szerveinkkel, én-részeinkkel, jellemző reakcióinkkal, viselkedésmintáinkkal, a belső világunk szereplőivel, történéseivel. Az az intim, bensőséges kapcsolat, ami ilyenkor megteremtődik egyes részeinkkel, hatalmas lépés önmagunk mélyebb megismerése, elfogadása és a gyógyulás felé.

Én magam is a szomatodráma segítségével gyógyultam meg egy női betegségből. A játékok hatására nemcsak a testem gyógyult, hanem a lelkem és az egész életem is. Gyökeresen megváltozott az önmagamhoz fűződő viszonyom, amitől a kapcsolataim is jobbak lettek, és boldogabb vagyok, mint előtte bármikor.

Sokan fordulnak hozzám a nőiséggel, női betegséggel kapcsolatos témáikkal, ill. akkor, ha a várva várt baba nem érkezik meg az életükbe. Az önismeret, önszeretet és önbizalom erősítése is olyan terület, amiben gyakran támogatom a klienseimet – mind egyéni, mind csoportos foglalkozásaimon.

A szomatodráma egy játékos, kalandos, érzelmi átélésekkel teli út önmagunk felé. Minden tünetünk – legyen az testi vagy lelki jelenség – rengeteg önismereti kincset tartogat. Abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy ezekhez a kincsekhez hozzáférjenek, és megtalálják a válaszokat az őket foglalkoztató kérdésekre.

Elérhetőségek:

web: www.bodyandlife.hu

e-mail: info@bodyandlife.hu

Telefon: +36 30 631 9597