MAGÁN HAZAI KIEGÉSZÍTŐ TERÁPIÁK

Kurczewski-Tamás Zita

Endosegitő blog írója, funkcionális táplálkozási referens, természetgyógyász, MA-URI® kezelő, tréner.

A női egészségemmel kapcsolatos kihívások indítottak el a segítői úton, ugyanis jómagam is endometriózissal kellett szembenéznem. Ez nagyon nagy változásokat indított el az életemben: a gyógyulási utam életmódváltással, érzelmi-mentális áthangolással, spirituális fejlődéssel és szemléletváltással járt. Ezek a tapasztalatok arra indítottak, hogy szakismereteket szerezzek, és másoknak is segítsek a gyógyuláshoz vezető úton.

Természetgyógyászati tanulmányokat folytattam, fülakupunktúrás addiktológusként végeztem, és funkcionális táplálkozást tanultam. Több éve működtetem az endosegito.hu honlapot, amelynek blogján számos írás olvasható a női egészséggel, az endometriózissal és mindazokkal az életmódbeli, természetes módszerekkel kapcsolatban, amely segíthetnek a női egészségünk támogatásában. Kifejezetten endometriózisban érintetteknek szóló étrend- és életmódkurzusaimmal pedig az a célom, hogy segítsek elindulni mindazokban az étrend- és életmódbeli változásokban, amellyel magunk is tehetünk az egészségünket és a gyógyulásunkért.

Ezen kívül a MA-URI® polinéz eredetű öngyógyító és önfejlesztő rendszerrel foglalkozom, és MA-URI® Bodywork kezeléseket adok, valamint MA-URI® önismereti képzéseket tartok. A MA-URI® testkezelés és képzés egy rendkívüli lehetőség arra, hogy elinduljunk a változás útján érzelmi-mentális és szellemi síkokon is, hátrahagyjuk a minket akadályozó tényezőket, kinyíljunk és kibontakoztassuk a bennünk levő teljes potenciált.

Elérhetőségek:

Honlap: endosegito.hu, ma-uriart.hu

Facebook: facebook.com/endosegito, facebook.com/mauriarthungary

E-mail: endosegito@endosegito.hu, zita@ma-uriart.hu

Telefon: +36-30-953-0031

 

 

Támogass minket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Támogass minket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

wpChatIcon