Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Képkártyák Nőkre hangolva 1.

Képkártyák Nőkre hangolva 1.

A nőknek tömegesen alacsony az önértékelésük és önismeretük, ezért a stresszkezelési technikáik nem kielégítőek az információ elárasztottság korában. A képivilág kiválóan alkalmas az önismeret és az éntudatosság fejlesztésére. A saját festményeimből készült tematikus képkártyák fejleszthetik az érzelmi intelligenciát és a kreativitást. Az 1. sorozat a női vonzerő, a szabadság és az én-idő témáját járja körül. A nők boldogságmegélésének növelésével az életöröm funkció is fejlődik, mely elősegíti a testi – lelki egészséget, egyszer s mind támogatja egy jobb és boldogabb élet esélyét.

A kártyákat egyéni, páros és csoportos feladatok során is érdemes használni. Ugyanakkor önfejlesztésre is kiválóan alkalmasak!

A csomagban 28 db kiváló, nyomdai minőségű kártya található és használati útmutató.

A kártyacsomag egy pasztellszínű, praktikus mappába került, mely nemcsak védi a kártyákat, tisztítható és alkalmas a tárolásra is.

Ára:

17500 Ft. – amelyből 500 Ft a Női Egészségért Alapítványé (Endometriózis Magyarország) marad.

Kapcsolódó szolgáltatások, lehetőségek:

– Hogyan működik a Kártya? –  Ára: 15.000 Ft: 1,5 óra egyéni coaching személyesen vagy online, egyeztetett időpontban, csoportos coaching igény és megállapodás szerint

– Képkártyák a gyakorlatban – Ára: 25.000 Ft/fő /óra: workshop segítőknek, coachoknak, trénereknek, pedagógusoknak, munkáltatóknak

–  Egyéb: előadás, tréning, leánybúcsú – megállapodás szerint

 

Gyebnár Brigi terméke, a képkártyák itt megvásárolhatóak:
Gyebnàr Brigitta

Elérhetőségei:

Mobil: 06/20/935-3797

Email: brigiacoach@gmail.com

Honlap: https://www.meetandcoach.hu/l/gyebnar-brigitta/

17,500 Ft

Megosztás: