Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Salamon Adrienn – Dr. Bokor Attila | Eltűnt napok

Salamon Adrienn – Dr. Bokor Attila | Eltűnt napok

Pokoli fájdalmak. Szaggató görcsök. Rengeteg kérdés és nehéz döntések.
Ezek nem ismeretlen fogalmak mindazok számára, akik endometriózissal küzdenek. Magyarországon minden tizedik termékeny korú nő, tehát körülbelül kétszázezren érintettek ebben a rendkívül nehezen diagnosztizálható, de az életminőségre és a termékenységre annál nagyobb hatással bíró krónikus betegségben. Az endometriózisos nők átlagosan hét szakembert keresnek fel, és közel négy évbe telik, mire választ kapnak arra, mivel is állnak szemben.
A betegség nemcsak fizikai értelemben megterhelő, de mentálisan és lelkileg is elképesztő kihívást jelent, amelyet sok esetben csak azok a sorstársak érthetnek meg, akik hasonló kétségekkel küzdöttek, ugyanazokon a folyamatokon mentek át, beavatkozásokon estek át.
A Női Egészségért Alapítvány elsődleges célja az edukáció és a hiteles tájékoztatás mellett az, hogy kapaszkodót nyújtson a legnehezebb pillanatokban, támogató közeget biztosítson az endometriózissal élőknek és a környezetüknek is.
Ebben a kötetben tizenhárom év munkája, tapasztalatai és tanácsai érhetők el, amelyek
segíthetnek a betegség felismerésében, elfogadásában, a vele való együttélésben és a
különféle kezelési módszerek közötti eligazodásban.
Bízunk benne, hogy ezzel a könyvvel könnyebbé tehetjük azt a hosszú utat, amin végig kell menniük mindazoknak, akik saját maguk, a párjuk, egy családtagjuk, barátjuk, vagy kollégájuk révén érintettek.
A foxpost rendelések feldolgozása kedd, szerda és csütörtök napokon történik.
Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a könyvet az irodánkban, írj a baka.agnes@regi.endometriozismagyarorszag.hu e-mail címre időpont egyeztetés céljából.
Ár: 5990 Ft
A könyv megvásárolható a Libertine könyvesboltban Budapest, Lipthay u. 12, 1027 és az
Emilla webshop-ban is: https://emilla.me/Salamon-Adrienn-Dr-Bokor-Attila-Eltunt-napok-Konyv

5,990 Ft

Megosztás: