Virtuális futás

Virtuális futás

Az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az egyetlen magyarországi hivatalosan bejegyzett közhasznú civil szervezet, mely elkötelezett az endometriózissal küzdő nők támogatása iránt. Orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal, intézményekkel, szervezetekkel és alternatív terápiával foglalkozó szakértőkkel karöltve nyújtunk segítséget az endometriózissal küzdő nők számára. Elsődleges célunk az endometriózissal kapcsolatos figyelemfelhívás, annak érdekében, hogy mielőbb megfelelő, szakértő orvosokhoz kerüljenek az érintett nők. A hiteles tájékoztatással célunk a felmerülő tévhitek eloszlatása, a prevenció, az egészségtudatosságra nevelés, érzékenyítés és a tabuk ledöntése.

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány szervezésében jótékonysági futás veszi kezdetét 2022. július 1-31.között. A futással azt szeretnénk elérni, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a betegségre, az endometriózissal kapcsolatos ismeretek terjesztése és egyúttal adománygyűjtés, amit később az ezzel kapcsolatos edukációra fordíthatunk.

Csatlakozz te is virtuális futásunkhoz és hívd fel a figyelmet ismerőseid körében erre a betegségre! Fuss magadért és mások egészségéért!

Az esemény időpontja: 2022. július 1 – július 31.
Helyszín: a kedvenc pályád, vagy akár otthon, futópadon
Versenykategóriák: szabadtéri futás, futópad
Távok: 1km, 3km, 5km, 10km, 25km, 40km
Nevezési díj: 3500 Ft. A befizetett nevezési díjból csak az érem ára (2000 Ft) kerül levonásra, a fennmaradó teljes összeget az alapítvány kapja. Amennyiben az éremről szeretnél lemondani, (így az alapítvány a teljes összeget, 3500 Ft-ot az endometriózissal kapcsolatos edukációra fordítja), jelezd ezt regisztrációkor.
Az érem személyes átvételére augusztus 1-től, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, a 12. kerület, Székács utca 24. számnál lévő irodánkban. Kérünk, mielőtt jönnél, írj emailt: schlett.nora@endometriozismagyarorszag.hu e-mail címre.
Az érem átvételére GLS futárszolgálattal vagy FOXPOST automatán keresztül is van lehetőséged. Az érmek augusztus 1-től kerülnek kiküldésre. A kiszállításnak illetve a csomagküldésének külön díja van.

Nyerj a Párisi Udvar Hotel felajánlásából 2 fő részére 2 éjszakás vouchert.
Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, Instagramon ossz meg egy képet az érmeddel, amit a virtuális futáson való részvételedért kaptál, használd a #endofutas2022 hashtaget és jelöld meg a fotón az @endometriozismagyarorszag oldalt!
A nyereményjáték 2022. július 18 – augusztus 15. között tart, a sorsolás 2022. augusztus 17-én lesz.
A részletes nyereményjáték szabályzatot itt találod.

Támogass minket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Támogass minket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

X
wpChatIcon