Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Árvai Nóra

Endoblog.hu szakpszichológusa

Hello!

Szakemberként és endometriózisból gyógyult nőként hoztam létre az Endoblog.hu-t 13 éve. Az első, Medicinás könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam bankos multis pszichológusból az igazi hivatásomra, a nagy szerelemre, az Endoblogos tevékenységeimre.

Hivatásomat tekintve szakpszichológus, meddőségi specialista szaktanácsadó, szakíró vagyok, és jelenleg is képződöm a SZTE ÁOK-n alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológusként. Hiába a 6 diploma és a számtalan módszer specifikus képzés, én az élethosszig tartó tanulásban hiszek. Alázattal és elköteleződéssel állok a hivatásomhoz, hogy a leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.

Endometriózis történetemet elolvashatod a Történetem menüpontban. 13 év és 25000 pszichológiai konzultációs óra tapasztalata, 6 diplományi tudás és szívem minden szeretete, segíteni vágyása itt van ezen a honlapon. Eddig 1004 EndoBlog baba született, éppolyan büszke vagyok rájuk, mint azokra a pácienseimre, akiknek célja nem a gyermekáldás, hanem a boldog, kiegyensúlyozott, fájdalmaktól mentes egészséges élet megteremtése volt.

Segítek hiteles információhoz jutni, melletted leszek, amikor döntést kell hoznod, támogatlak életminőséged javításában, a betegségből eredő magánéleti-, munkahelyi-, párkapcsolati problémák orvoslásában, az egyensúlyod megteremtésében és a pozitív jövőképed kialakításában.

Itt az ideje újra élvezni az életed, és elfújni a betegség, a meddőség fenyegetése miatti fekete felhőket a fejed fölül. Legyél te is- ha már a gyógyult szót politikailag korrektül nem mondhatjuk ki- akkor: Élethosszig Tünetmentes! 🙂

Küldetésem

A legfontosabb célom, hogy a magyar nők  közelebb kerüljenek önmaguk és testük szeretetteli elfogadásához, tudatosak, kiegyensúlyozottak legyenek, figyeljenek oda saját magukra, legyenek fontosak saját maguk számára.

Mindent megteszek, hogy ne kelljen éveket várni az endometriózis diagnózisára, hogy egyetlen érintettnek se kelljen csalódottan, megalázottan, kétségek között hazasomfordálnia az orvostól, mert nem vették komolyan a panaszait.

Azért dolgozom, hogy ne vesszen el többé egyetlen nő sem az interneten, csoportokban elérhető ellentmondásos, összezavaró információk tengerében, hanem tisztán lásson, mi a teendő, mi az irány.

Arra tettem fel az életem, hogy ne szenvedjen több nő a kéthétvégés coachok és lélekhegesztők által gyakran hangozatott „Te tehetsz róla, bevonzottad, túl györcsös vagy, túlságosan akarod, nem akarod igazán…” áldozathibáztató bullshitelésétől.

Elérhetőség

Web: https://endoblog.hu