Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Davis-Bajzák Erika

Gyógytornász, masszőr

Az egészség mindig akkor válik értékessé, ha valamilyen formában kibillen a medréből. Éppen ezért tartom fontosnak a megőrzését és a prevenciót.

A nőknek különös hangsúlyt kell erre fordítani,hiszen ők szülnek, a gyereknevelés nagyobb részét is ők vállalják. Már a terhesség is nagy erőpróba a testnek, a gerincnek. Gyógytornász szemmel fontosnak tartom a gerinc stabilitásának helyreállítását a terhesség előtt, szoptatásnál a felső háti régió tornáztatása nagyon fontos, hiszen a baba emelgetése, a szoptatás erősen igénybe veszi a felső háti szakaszt.

A torna mellett nagyon fontosnak tartom a szervezet vitamin és nem utolsó sorban az ásványianyag pótlását is, hiszen a terhesség, szoptatás erősen igénybe veszi a női szervezetet.

31 éve gyógytornászként dolgozom. 24 évet a Sportkórházban töltöttem, 7 éve a magánszférában végzem a munkámat.

Sportsérülések utáni kezelések mellett napjaink gerincproblémáinak kezelése töltik ki napjaimat. Gyógytornászként a hozzám forduló pácienseket igyekszem minden lehetséges módon ellátni. Nálam igénybe vehető kezelések:

  • fizikoterápia
  • masszázs
  • személyre szabott gyógytornaprogram összeállítása, azok kontrollálása
  • egyéni és csoportos (4-5 fő) foglalkozások.

Ezenfelül – a munkám és a pácienseim segítése miatt – 4 éve dolgozom a Forever Living Product cégnél is. Így tanácsot tudok adni abban, hogy az izületeinket nemcsak kívülről, hanem belülről is támogatnunk kell ahhoz, hogy hosszútávon fájdalmak nélkül tudjunk élni.Nagyon sok gerincsérves páciensem kerülte el a műtéti megoldást a rendszeres kezeléseimmel és az általam javasolt Foreveres táplálékkiegészítőkkel. Igyekszem segíteni, mint gyógytornász és, mint a Forever Living Product képviselője.

Elérhetőségek

Email: hoppa3@t-online.hu

Telefonszám: +36 20 923 2581