Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Gáborjáni Réka

Egészség nőknek és kismamáknak, Programok a női lét különféle szakaszaira

35 éve jógázom, 30 éve tanítok és 20 éve foglalkozom nőkkel – persze még régebb óta magammal.

Női jóga és ajurvéda tanár, női egészség konzulens, Bach virágterapeuta, perinatális szakértő és dúla, független szülésfelkésztő szakember vagyok, vagyis a kifejezetten a női testre szabott, testtudatos és finom testérzékelésekre fókuszált mozgás és tudás lelkesít!Szeretném, ha az egészség minél több ember számára elérhető lehetne, egyénenként a legmegfelelőbb módon. Természetesen a hagyományos orvoslást kiegészítve, nem helyettesítve.

Női programok

Tizenöt éve tanítok ciklustudatos női jógát, és nidra kurzusokat. Tíz éve tartok Ajurvédikus kúrákat női körben, épp most pedig alakulófélben van a Menodiéta™ perimenopauzás női egészségprogramom.

Hosszú évek óta kutatom azokat az elfeledett női tanításokat, praktikákat, amikkel a nők évezredek óta erőben és egészségben tartották magukat. Ezek főleg preventív, betegség megelőző, egyensúlyba visszaállító hatású módszerek. A közös munkánkban a női egészség elmélyültebb értésére törekszünk, mert önmagunk elfogadásából hosszútávú életmódbeli változtatások következnek.

Email címem női témákban: reka@gaborjanireka.com

Kismamáknak

2003 óta dolgozom kismamákkal, így az egyik legtapasztaltabb, független, szüléskörnyéki konzulens és coach, illetve szenior kismamajóga tanárként. több oktatóképzés résztvevője vagyok. Dúláskodtam hosszú évekig, és folyamatosan tartok testfókuszú szülésfelkészítő, ún. Somatoszülés™ (régi nevén JógaSzülés) tanfolyamokat.

Mivel ilyen régóta dolgozom kismamákkal tökéletesen tisztában vagyok azzal, mi zajlik egy várandós anyuka testében és lelkében. Emiatt dolgoztam ki ezt a módszert, melynek három alappillére (tudás, mozgás és fókusz) valós támaszt ad ebben a sok változással járó időszakban.

Email címem szüléses témákban: kismama@gaborjanireka.com

Elérhetőségek

Email: 

  • Nőknek: reka@gaborjanireka.com
  • Kismamáknak: kismama@gaborjanireka.com

Web: https://gaborjanireka.com/