Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Kurczewski-Tamás Zita

hagyományos kínai orvosi diagnosztika

A női egészségemmel kapcsolatos kihívások indítottak el a segítői úton, ugyanis jómagam is endometriózissal kellett szembenéznem. Ez nagyon nagy változásokat indított el az életemben: a gyógyulási utam életmódváltással, érzelmi-mentális áthangolással, spirituális fejlődéssel és szemléletváltással járt. Ezek a tapasztalatok arra indítottak, hogy szakismereteket szerezzek, és másoknak is segítsek a gyógyuláshoz vezető úton.

Természetgyógyászati tanulmányokat folytattam, fülakupunktúrás addiktológusként végeztem, és funkcionális táplálkozást tanultam. Több éve működtetem az endosegito.hu honlapot, amelynek blogján számos írás olvasható a női egészséggel, az endometriózissal és mindazokkal az életmódbeli, természetes módszerekkel kapcsolatban, amely segíthetnek a női egészségünk támogatásában. Kifejezetten endometriózisban érintetteknek szóló étrend- és életmódkurzusaimmal pedig az a célom, hogy segítsek elindulni mindazokban az étrend- és életmódbeli változásokban, amellyel magunk is tehetünk az egészségünket és a gyógyulásunkért.

Ezen kívül a MA-URI® polinéz eredetű öngyógyító és önfejlesztő rendszerrel foglalkozom, és MA-URI® Bodywork kezeléseket adok, valamint MA-URI® önismereti képzéseket tartok. A MA-URI® testkezelés és képzés egy rendkívüli lehetőség arra, hogy elinduljunk a változás útján érzelmi-mentális és szellemi síkokon is, hátrahagyjuk a minket akadályozó tényezőket, kinyíljunk és kibontakoztassuk a bennünk levő teljes potenciált.

Elérhetőségek

Email: endosegito@endosegito.hu, zita@ma-uriart.hu

Web: https://endosegito.hu/, http://ma-uriart.hu/

Telefonszám: +36 30 953 0031