Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Mészáros Márta

Tudatos Érintés Módszer

A tudatos érintés módszere (TÉM) és annak alapjai közel 40 éves múltra tekintenek vissza és több generáció során, tapasztalati úton folyamatosan formálódik mind a mai napig. A kezelés jellemzően csendben történik.

A tudatos érintés kezelés során a klienst ott érintem meg, ahol a leginkább fáj és a legtöbb feszültséget mutatja a test. A test által gyógyulhat a lélek és szellem egyaránt, elindítva az öngyógyító folyamatokat. Az érintés fájdalommentessége biztonságtudatot kelt a testben és a lélekben egyaránt, így könnyebben felszabadulhat a traumák hatása alól.

Maga a kezelés fekvő helyzetben, bőr kontaktussal érintés útján történik. A kezelés során a feszültséget mutató izom teljes hosszán finoman, ujjaim hegyével végigérintem, valamint a kézfejjel végig simítom.

A kezelés során tapasztalhatsz mély alvást, mély , de éber állapotot, emlékek jöhetnek fel a múltból, felismerésekre tehetsz szert.

A kezelést követő napokban hasonlókat tapasztalhatsz, az éjszakai álmok intenzívebbek lehetnek.

A nem kezelt testfelület teljes egészében takart. A kezelés 45-50 percet vesz igénybe.

Mészáros Márta vagyok, Tudatos Érintés Módszer konzulens. Sok terápiával gyógyultam az elmúlt 15 évben, de a TÉM volt a legintenzívebb és leggyorsabb testi-lelki gyógyulást hozó. Az első kapott kezelésem után tudtam, hogy ezzel szeretnék segíteni másoknak. A konzulens képzés alatt megismertem életem társát, volt egy kiegyensúlyozott terhességem és a két traumatikus szülésem után egy csodálatos otthon szülést is átélhettem. Mindezt a TÉM- nek köszönhetem, ami már 7 éve az életem része és folyamatosan tanulok és fejlődök általa.

Elérhetőség

Web: https://tudatoserintes.hu/