Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Mixtay Zsuzsanna

Makrobiotikus életmód és természetes gyógymódok tanácsadó

Egészségügyi kihívásaimnak (endometriózis, miómák) köszönhetően indultam el a makrobiotika és a természetes gyógymódok útján, amelyen haladva egy teljesen új világ tárult fel előttem. Megtanultam, hogy a felelősségvállalás önmagunkért, a döntés szabadsága, a cselekvés a gyógyulás kezdete. Mindenki felelős azért ami vele és ami körülötte történik, és képes azt befolyásolni, meghatározni a tettei, gondolatai, érzelmei révén.

A makrobiotika volt számomra az az út, amely teljes gyógyulást hozott, majd a gyógyulás révén a gyermekvállalás lehetőségét is visszaadta nekem. Eredménytelen műtétek és hormonális kezelések sorozata után ’keveredtem’ erre az útra, amely hamar megmutatta, hogy milyen boldog, szabad érzés és milyen eredményes tud lenni, ha az ember felelősséget vállal és tesz magáért.

Mivel a legjobbat akartam magamnak, felkerestem Hollandiában a Kushi Institute of Europ-ot (Európai Kushi Intézet), hogy részt vegyek az Art of Life School képzésein, ezáltal széleskörű elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzek a makrobiotikus életmód terén.

Az úton járva más természetes gyógyulási lehetőséget adó módszerek is felkeltették érdeklődésemet, ezért ismereteim bővítése érdekében elvégeztem a Természetes Gyógymódok Kollégiuma és Szabadegyeteme hároméves főiskolai színvonalú képzését, ahol Természetes Gyógymódok Tanácsadóként végeztem. Szakdolgozatomat személyes indíttatásból, és ismeretterjesztési céllal az Endometriózisban Szenvedő Nők Makrobiotikus Életmód Útján Történő Gyógyulási Lehetőségei címmel írtam.

Eleinte leginkább a fizikai testre ható gyógymódok érdekeltek, de az évek múlásával egyre nagyobb hangsúlyt fektetek a lelki tényezőkre, okokra, a lélek, az érzelmi állapotok gyógyulásának elősegítésére is.

Makrobiotikus ismereteimet, tapasztalataimat más természetes gyógyító módszerekkel (Bach Virágterápia, Fitoterápia, Aromaterápia, Reflexológia, Mozgás, stb.) ötvözve, személyre szabott, komplex terápiával segítem a hozzám fordulók gyógyulását, egészségének megőrzését.

Elérhetőségek

Email: mixtayzs@gmail.com

Web: http://www.beauty-food.hu/