Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Alapítványi sikerek 2022-ben

Mi is összegeztük a 2022-es évünket Alapítványi szinten, és örömmel osztjuk meg veletek a 2022-es év sikerélményeit.

 

Többszázan vettetek részt a márciusi világnapi rendezvénysorozaton, amit tavaly 5 helyszínen bonyolítottunk le: Győr, Szeged, Pécs, Debrecen, Budapest + Zalaegerszegen koriztunk és így hívtuk fel a figyelmet az endometriózisra.

A Lucy applikációt letöltők száma növekszik, reméljük sikeres lesz a kutatás, de ehhez az is kell, hogy rendszeresen töltsék a kérdőíveket. Havonta egy kérdőív, havonta 5 perc és sokat tehetsz a sorstársaidért!

Összesen 2500 kórházi csomagot osztottunk, már 21 helyen elérhetőek a csomagok, a listát honlapunkon találjátok.

Félmillió endometriózis kisokost juttatunk el egészségügyi intézményekbe, rendelőkbe, így a Magyarországon érintett 200.000 nőhöz reményeink szerint rövid időn belül mind eljutunk.

Számos eseményen képviseltük a betegek jogait, részt vettünk  hazai és nemzetközi orvosi konferenciákon, ahol beszéltünk az endometriózis kutatásról.

Elnökünk, Adri számtalan interjút adott, amiken keresztül újabb és újabb nőket tudtunk megszólítani, elérve ezzel, hogy tudatosabban figyeljenek testük jelzéseire és ne féljenek megfelelő segítséget kérni. Ezt bizonyítja a napi számra érkező levelek sora, akiknek egyesével segítünk orvost találni.

A Libressel közös kampányunkban 4.202.730 forintot gyűjtöttünk.

Dr. Bokor Attila testvérével együtt a nyár folyamán megtette az 51,5 kilométeres kitűzött távot az Old Lake Man – Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságon. Sporteljesítményükkel is az endometriózisra szerették volna felhívni mindenki figyelmét.

Beszámoltunk orvosaink sikeres külföldi konferenciákon tartott előadásairól Pl ESHRE, Európai Endometriózis Liga 6. Kongresszusa.

Ingyenes sorozatokat indítottunk, hogy hiteles információkat adjunk át: lombik sorozatunkkal és pénzügyi sorozatunkkal segítettünk eligazodni két olyan útvesztőben, amikben érdemes segítséget kérni, emellett számos online előadást, webinároumot szerveztünk nektek, hogy jobban megismerhessétek az endometriózist és a kezelési lehetőségeket. Hiteles szakértőket mutattunk be nektek ezeken a videókon keresztül, mert hisszük, hogy alapos tudás birtokában lehet jó döntéseket hozni.

Legfontosabb sikerünk, hogy visszajelzéseiteknek köszönhetően tudjuk, hogy akik hozzánk fordulnak, jó kezekbe kerülnek, megfelelő orvosi ellátást kapnak.

 

Az Alapítvány munkatársai pedig 2022-ben egyéni sikereket is elkönyvelhettek, mert minden belefektetett munka megtérül, amikor elolvassuk kedves soraitokat, amikor megköszönitek a kapott segítséget.

Amennyiben te is szeretnél egy lelkes és elkötelezett csapat tagja lenni, jelentkezz önkéntesnek:

https://endometriozismagyarorszag.hu/segiteni-szeretnek/#jelentkezz

 

További hasznos linkek:

Kórházi csomag lelőhelyek: https://endometriozismagyarorszag.hu/igy-segitunk-korhazi-csomag/

Ingyenesen letölthető menstruációs – és termékenységi naptár: https://hellolucy.app/

Pénzügyi kisokos előadássorozat: https://www.youtube.com/watch?v=CAEzJ5kKDJA

Lombik endometriózissal sorozat: https://endometriozismagyarorszag.hu/2022/10/23/lombik-tevhitek-lombik-endometriozissal-sorozat/

Tetszett? Meg is osztanád?

Támogasd céljainkat!

Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását.