Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Együtt könnyebb, avagy az összefogás ereje

A nyári időszak nagyon izgalmasan alakul az Alapítvány számára, számos tervünk kezd megvalósulni, amiket folyamatosan láthattok felületeinken.

Alapítványunk neve nem véletlenül kezdődik az „Együtt könnyebb” szlogennel. Egyszerre jelenti azt, hogy a diagnózis kézhezvétele után ne érezzük magunkat egyedül, tanácstalannak, mert itt vagyunk és támogatunk benneteket. Nyugodtan fordulhattok kérdésekkel Alapítványunkhoz, illetve a megújuló, modernebb és praktikusabb honlapunkon keresztül számos hasznos információt olvashattok. Az új honlap napokon belül indul!  A jövőben endometriózissal diagnosztizált hölgyeknek már nem kell elveszniük az internet labirintusában és fejtegetni az egymásnak ellentmondó információkat. Hiteles forrásként igyekszünk naprakészen tájékoztatni benneteket a betegséghez kapcsolódóan mindenről. És nevünk azt is jelenti, hogy keressük a kapcsolatot partnerekkel, hogy minél szélesebb körben ismerjenek meg minket és támogassák munkánkat.

Örömünkre szolgál, hogy magánszemélyekkel, cégekkel születnek fontos együttműködések, melyek keretében az endometriózis elleni küzdelmet – és ezáltal minket, diagnózissal élő nőket – van lehetőség támogatni. Júniusban Jordi Girones vitte hírét az endometriózisnak a Balaton körül, júliusban pedig virtuális futó rendezvény keretein belül fognak többen támogatni minket.

A Panarom segítségével az illatokon keresztül is találhatunk enyhülést a fájdalomban. A BiotechUSA kezdeményezésére pedig történetünk inspirációként tud hatni másokra. Mindkét cég a webshopján keresztül támogatja Alapítványunk edukációs munkáját.

Fontosnak tartjuk, hogy kommunikáljuk, mire fordítjuk a befolyó összegeket. A kis információs füzetünket szeretnénk eljuttatni minél több egészségügyi intézménybe, iskolába, mert a korai diagnózis kincset ér. Alapítványunk elnöke, Salamon Adrienn szakemberekkel folytatott élő beszélgetéssorozatát szeretnénk hónapról hónapra megvalósítani, hogy első kézből kapjatok hiteles információt a tünetmentességet segítő lehetőségekről, a betegség tüneteiről és annak kezelési módjairól, az intim higiénia fontosságáról stb. A műtét előtt állók kezét is szeretnénk még erősebben fogni, ezért egy műtéti csomag összeállításán dolgozunk hónapok óta, melyről hamarosan bővebb információkat osztunk meg veletek.

Az alapítvány instagram és facebook oldalán folyamatosan beszámolunk a friss hírekről, együttműködésekről, felhívásokról.

Kövessetek minket!

Tetszett? Meg is osztanád?

Támogasd céljainkat!

Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását.