Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Instagram nyereményjáték szabályzat #endofutas2023

MÓDOSÍTÁS: Új HATÁRIDŐ!
A nyereményjáték 2023. július 18 – szeptember 3. éjfél között tart, a sorsolás 2023. szeptember 4-én lesz.

Játék kiírás:Nyerj egy 2 éjszakás wellness hétvégét 2 fő részére a Spirit Hotel felajánlásából.Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, Instagramon ossz meg egy képet az érmeddel, amit a virtuális futáson való részvételedért kaptál, használd a #endofutas2023 hashtaget és jelöld meg a fotón az @endometriozismagyarorszag oldalt!A nyereményjáték 2023. július 18 – szeptember 3. éjfél között tart, a sorsolás 2023. szeptember 4-én lesz.A részletes nyereményjáték szabályzatot itt találod.

Instagram nyereményjáték szabályzat #endofutas2023A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező közvetlen hozzátartozói.

· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.

· A nyereményjáték az Instagram felületén fut, 2023. július 18 – szeptember 3. között.

· A játékban való részvétel feltételei:– Ossz meg egy képet magadról az éremmel, amit a Virtuális futáson való részvételedért kaptál!– Tageld be az @endometriozismagyarorszag Instagram oldalt és használd az #endofutas2023 hashtaget!– Egy Instagram felhasználótól egy nevezést fogadunk el érvényesként (továbbá egy felhasználó egyszer nyerhet).

· A nevezési időszak lezárultával egy nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2023. szeptember 4-én. A nyertes nevét az Endometriózis Magyarország Instagram oldalán és Instagram storyban tesszük közzé az Endometriózis Magyarország oldalán.

· A nyertessel Instagram Direct Message üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a sorsolástól számított 3 napon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2023. szeptember 6. 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.

· Nyeremény: 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége a Spirit Hotelben.

· A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

· A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.

· Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek az Instagram felületén érkeznek, betartva az Instagram szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit. Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.

· A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.

· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.

· A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.

· Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

A játék szervezője: “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, a @endometriozismagyarorszag Instagram profil tulajdonosa.

Tetszett? Meg is osztanád?

Támogasd céljainkat!

Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását.