Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Termelői piacok

Március 6-án várunk Benneteket szeretettel a Szimplakert Háztáji piacon. Jótékonysági főzéssel egybekötött találkozó lesz, hogy örüljünk a személyes találkozás lehetőségének és az összegyűlt adományokból még jobban tudjuk vinni az endometriózis hírét, hogy a fájdalmas menstruáció nem normális. Ebből az alkalomból a blogban is ellátogatunk a termelői piacokra.

Egyre népszerűbbek a háztáji piacok hazánkban, mert egyre több ember tartja fontosnak tudni, hogy honnan és mi kerül a tányérjába.

Ezeken a piacokon személyesen találkozhatunk a termelőkkel, akik saját gyümölcseiket, zöldségeiket árulják, így megfelelő információval is szolgálnak nekünk A termékek vegyszermentesek, ami különösen fontos szempont az endometriózissal érintettek esetében. Mindenhol elérhetőek a friss háztáji húsok, húskészítmények, és garantált, hogy nem antibiotikummal teletömött csirkét viszünk haza. A bolti és a piaci csirkéből készült ételeket közötti különbség érezhető!

Tartósítószermentes, adalékmentes finomságok közül is bőséggel válogathatunk. Szendvicskrémek, zakuszka, cukormentes lekvárok, csípős szószok… a felsorolás kedv szerint folytatható.

Ha fontos számodra az egészséges táplálkozás és szeretnéd segíteni a hazai termelőket, akkor jó helyen jársz! Ezeken a piacokon mindez teljesül, ráadásul szinte mindenhol programokkal várják az odalátogatókat.

Március 6-án 12-14 óra között jöhettek ebédelni. Az endóbarát ételeket a @veganbloghu párosával, Dórival és Ákossal közösen készítjük el.

A menü: mustáros lencse leves és shakshuka. Az alapanyagokat természetesen mi is a Szimpla Piacról szerezzük be!

Gyertek, tartsatok velünk! Együnk egészségesen!

Az eseményről bővebb infót a facebookon találhattok:

https://www.facebook.com/events/2779546492189894?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Tetszett? Meg is osztanád?

Támogasd céljainkat!

Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását.