Egy sms vagy hívás indításával támogatod az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.  13600

Játékszabályzat – #MitcipelszmagaddalChallenge

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

 1. Szervezés és lebonyolítás
  • A játék szervezője az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány (székhely: 1122 Budapest, Székács utca 24.; Adószám: 18628175-1-43) (továbbiakban: “Szervező”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.
  • A játék lebonyolítója az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány (székhely: 1122 Budapest, Székács utca 24.; Adószám: 18628175-1-43) (továbbiakban: „Lebonyolító”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.
  • A játék időtartama alatt a játékszabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a “Endometriózis Magyarország” Facebook oldalán (https://www.facebook.com/endometriozismagyarorszag) a játékhoz tartozó 2023.04.10-ei posztban és a endometriozismagyarorszag.hu oldalon.
  • A facebook posztban megjelenő játékleírás:
 2. Részvételi szabályzat
  • A játékban azok a 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik nem esnek a 2.2. pontban meghatározott személyek körébe és a játék egész menete alatt érvényes Instagram regisztrációval rendelkeznek (a továbbiakban: Játékos), továbbá a szervező Instagram oldalán (https://www.instagram.com/endometriozismagyarorszag) indított játékban részt vesznek, illetve minden tekintetben elfogadták a játékszabályzat rendelkezéseit.
  • A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító alkalmazottai, valamint azok a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdésének 1. pontjában meghatározott közvetlen hozzátartozói.
  • A játékban így vehetsz részt: „Vegyél részt a #MitcipelszmagaddalChallenge-ben, pakold ki a táskádat egy videón az instádon, használd a #MitcipelszmagaddalChallenge hashtag-et és vonj be másokat is a kihívásba! A legjobb táskás videót feltöltő értékes ajándékcsomagot nyer.”
 3. A játék ideje
  • A játék időtartama 2023.10-04.23. éjfélig
  • Sorsolás:
   04.24.
 4. A játék menete
  • a) „Vegyél részt a #MitcipelszmagaddalChallenge-ben, pakold ki a táskádat egy videón az instádon, használd a #MitcipelszmagaddalChallenge hashtag-et és vonj be másokat is a kihívásba! A legjobb táskás videót feltöltő értékes ajándékcsomagot nyer.”
 1. b) A szervező egy darab ajándékcsomagot sorsol ki a résztvevők között.
 2. c) A nyertessel a Szervező Instagram üzenetben felveszi a kapcsolatot, és egyeztetnek az elérhetőségéről.
 1. Nyeremények, nyeremények átadása:
  • A nyerteseknek járó ajándékok: Lucy ajándékcsomag 20 ezer Forint értékben.
  • A Szervező a nyertest Instagram üzenetben értesíti kiválasztásukról. A nyeremény értesítést követően 14 napon belül kerül kiszállításra a nyertes részére. A nyeremény kézbesítésével járó minden költséget a Szervező viseli. Amennyiben a nyertes nem tart igényt az ajándékcsomagra, akkor a nyeremény automatikusan a szervező tulajdonában marad.
  • A nyeremények átadója: a kiszállítás futárszolgálaton keresztül történik
 2. Felek jogai és kötelezettségei
  • A játékban való részvétellel és válaszadással a Játékos kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező felvegye vele a kapcsolatot Messenger alkalmazáson keresztül és személyes adatait elkérje (név, e-mail cím, postázási cím és telefonszám) a nyeremények postázása céljából.
 3. Adatkezelés
 4. Záró rendelkezések
  • Figyelemmel arra, hogy a játék online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a játékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel.
  • A Játékos az Instagram promóciókra vonatkozó szabályzata szerint vállalja, hogy tartózkodni fog attól, hogy az instagram.com weboldalt üzemeltető társasággal szemben a Játékkal kapcsolatban bármilyen kártérítési vagy más felelősségi igényt érvényesítsen. A Játék semmilyen módon nem szponzorált aza Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik ahhoz.
  • A Játékosok az Instagram regisztráció során megadott és a játékban történő részvételükkel a Szervező rendelkezésre bocsátott adataik alapján kerülnek azonosításra. Az adatok esetleges változásaiból eredő, a Szervező érdekkörén kívül eső, technikai problémákért (különösen, de nem kizárólag adatok megváltozása, Facebook profil törlése, stb.) Szervezőt, illetve a megbízásából eljáró Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli.
  • A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár a játék időtartama alatt módosítsa, vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a játék INSTAGRAM oldalán. A játékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.
  • A játékban való részvétel önkéntes, de ha Játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban alaptalan kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.
  • A pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése céljából a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a játékból kizárhatja.

A játék szervezője: “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, a @endometriozismagyarorszag Instagram profil tulajdonosa.

Kelt: 2023. 04. 10.
[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” title_text=”2 min_Nezz a melyere_Lucy app_kampanyfilm” src=”https://endometriozismagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2023/04/2-min_Nezz-a-melyere_Lucy-app_kampanyfilm.mp4″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Tetszett? Meg is osztanád?

Támogasd céljainkat!

Állandó fizetési megbízással bármilyen összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel alapítványunk bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását.